Rólunk

Rólunk

Igyekszünk érdekes hírekkel, tesztekkel és streamekkel szórakoztatni benneteket.

Csapatunk jelenleg kicsi, de ha szeretsz híreket, teszteket vagy cikkeket írni, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Szabadidőmben élőzök és videókat vagy weboldalakat szerkesztek. A fő platformom a YouTube, de az utóbbi időben elkezdtem streamelni Twitch-re, Facebook-ra és Trovora is.

I’m a Streamer and I also make videos and websites. My main platform is YouTube but recently I started to expand to Twitch, Facebook Gaming and Trovo.

Nyezso

Nyezso

Founder / Editor-in-Chief / Streamer

Hobbim a streamelés, ezért szabadidőmben vagyok megtalálható a Trovo-n és Valorant-ot láthattok tőlem 🙂 Szívesen játszok nézőkkel is.
https://trovo.live/8_Jenny_8

8_Jenny_8

8_Jenny_8

Streamer

Jellemzően FPS játékokkal játszok, jelenleg inkább csak Fortnite, de néha felbukkanok Valorantban is.

iTrollFace

iTrollFace

Secondary Account Owner - Fortnite Content Creator

Menthetetlen hobbi író, költő, rajzoló és kanapé-kritikus. De azért van erényem is: A jót és az érdekeset keresem abban, amit csinálok. És én nektek írok cikkeket arról, amit találok!

Helpless hobby writer, poet, artist and couch-critic. However I have a trait: I look for the nice and interesting things in what I do. And I write for you, about what I can find!

Theonyn

Theonyn

Leader Game Reviewer

Menthetetlenül lelkes videojáték rajongó, aki imádja az action-RPG és szerepjáték műfaját is, de emellett minden nagyobb mainstream játékot is szeretek kipróbálni, vagy végigjátszani. És szeretek másokkal információkat megosztani. Hát ezért vagyok itt!

Uhtred

Uhtred

Game Review Manager / Content Director

Kövess Minket

Kapcsolat


  Vagy

  Használd a következő mail címet:

  nyezso [kukac] totalgaming.eu

   

  Collaboration & Media/Press

  press [kukac] totalgaming.eu