A Gyűrűk Ura: Gollum, a régóta várt videójáték, amely a népszerű fantasy regényeken alapul, nehéz indulást tapasztalt. A játékot technikai problémák sújtják, beleértve a hibákat, összeomlásokat és teljesítményproblémákat. Válaszként a játék fejlesztője, a Daedalic Entertainment bocsánatot kért és ígéretet tett a játék problémáinak megoldására.

„Tudatában vagyunk annak, hogy néhány játékos milyen technikai problémákkal szembesül a Gyűrűk Ura: Gollummal kapcsolatban” – mondta a Daedalic egy közleményben. „Keményen dolgozunk azon, hogy ezeket a problémákat minél hamarabb megoldjuk. Közben elnézést kérünk az ebből adódó kellemetlenségekért.”

A Gyűrűk Ura: Gollum technikai problémái nagy csalódást okoztak a sorozat rajongóinak. A játék eredetileg 2021-ben jelent volna meg, de többször elhalasztották. Amikor végül 2023 május 25-én megjelent, vegyes kritikákat kapott. Néhány kritikus dicsérte a játék történetét és karaktereit, míg mások kritizálták annak technikai problémáit.

A Daedalic még nem jelentette be konkrét idővonalat arra vonatkozóan, hogy mikor kerülnek kiadásra a Gyűrűk Ura: Gollum javításai. Azonban a cég azt mondta, hogy „elkötelezettek vagyunk abban, hogy a játékosoknak minőségi élményt nyújtsunk”.

Ezalatt a játékosok, akik technikai problémákkal szembesülnek a Gyűrűk Ura: Gollum során, kapcsolatba léphetnek a Daedalic ügyfélszolgálati csapatával segítségért.

Mit gondolsz a játék megjelenéséről? Csalódott vagy a technikai problémák miatt? Szerinted képes lesz-e a Daedalic megoldani a problémákat?

1 Hozzászólás

  • Logan
    Posted 2023.05.30. 15:39 0Likes

    A játék fundamentálisan rossz, az az az alap mechanikai dolgokkal van probéma, amit patchcsel sosem fognak tudni kijavítani, mivel ehhez azt kéne tenniük, hogy teljesen előlről fejlesszék ezt a fostaligát 😀

Szólj hozzá