Sok fan várta az FFVII Remake-et. Lenyűgözött mindenkit az új, elképesztő grafika, amit a játék kapott. Nem beszélve persze a zseniális történet mesélésről. Ennek tudatában a rajongók egészen biztosan boldogok a tudattól, hogy további két játékuk van már fejlesztői kezekben. Csütörtökön a Square Enix bejelentette, hogy ez a saga egy trilógia lesz. A most megmutatott Final Fantasy VII Rebirth pedig a második játék lesz a hármasból.

“A Final Fantasy VII Rebirth viszont sokkal több, mint csak egy része a trilógiának.” – Mondta a folytatás direktora, Naoki Hamaguchi. – “A játékot teljes szenvedéllyel és elhivatottsággal fejlesztjük, hogy létrehozzunk egy egyedi élményt. Tervünk, hogy egy elképesztő gameplay-t és világot éljenek át a játékosok.” – Hamaguchi azt mondta továbbá, hogy megéri várni a termékükre.

Azt is tudjuk, hogy második része a trilógiának már a “full production” fázisba lépett. Naoki megemlítette, hogy: “A csapat nagyon motivált, hogy minden összeérjen a projektben és dolgoznak azon, hogy egy ténylegesen kész játékot hozzanak létre.”

A Final Fantasy VII Rebirth megjelenése a “következő télre” tehető. Ez azt is jelentheti, hogy 2023 végén vagy 2024 elején kapjuk meg a játékot, ha a fejlesztés a tervek szerint halad.

Amíg várunk a folytatásra, a Square Enix meglepte az elhivatott fanokat egy Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion-al. Ez egy remaster-nak tűnik, amit az alapoktól építettek fel az Unreal Engine-ban. Ez ezen a télen fog megjelenni PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PC-re és meglepően Nintendo Switch-re.

Szólj hozzá