Az Xbox Game Pass új játékai, amelyek 2023 októberében érkeznek a szolgáltatásra, kiválóak a kooperatív játékosok számára. Az Xbox Game Pass előfizetői öt új játékot próbálhatnak ki ebben a hónapban, amelyeket barátaikkal együtt játszhatnak, akár egyedül, akár online. Kiemelkedő pl. a Forza Motorsport, amely október 10-én érkezik a Game Passra, és nagyszerű visszajelzéseket kapott a kritikusoktól. Cikkünk továbbá bemutatja a Gotham Knights, a Warhammer 40,000: Darktide, a From Space és a Headbangers: Rhythm Royale játékokat is, amelyek szintén érdekes kooperatív és többszereplős élményeket kínálnak.

Az Xbox Game Pass egy előfizetéses szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 100 játékot töltsenek le és játsszanak az Xbox konzolokon, PC-n és mobil eszközökön. A szolgáltatás rendszeresen bővíti a játékkínálatát új címekkel, amelyek közül sokan már az első napon elérhetőek a Game Passon. Az Xbox Game Pass előnye, hogy nem kell megvásárolni a játékokat ahhoz, hogy játszhassunk velük, így pénzt spórolhatunk meg, és új játékokat fedezhetünk fel.

Az októberi hónapban az Xbox Game Pass előfizetői örülhetnek legalább öt új kooperatív és többszereplős játéknak, amelyek barátaikkal együtt játszhatók. Ezek közül néhány egy játékos opciót is kínál, de mások csak online játszhatók. A legkiemelkedőbb új játék ebben a hónapban a Forza Motorsport, amely egy nagyon várt többszereplős autóverseny-játék, amely fantasztikus értékeléseket kapott a kritikusoktól. A Forza Motorsport rengeteg online többjátékos lehetőséget kínál, amelyek kiegészítik a játék karrier módját. A versenyjáték rajongóinak mindenképpen ki kell próbálniuk ezt a játékot, amely október 10-én érkezik az Xbox Game Passra.

A másik négy új kooperatív és többszereplős játék közül kettő már most elérhető az Xbox Game Pass előfizetők számára. Ezek a Gotham Knights és a Warhammer 40,000: Darktide. A Gotham Knights egy kooperatív bunyós játék, amelyben választhatunk a Denevércsalád tagjai közül, és harcolhatunk Gotham City gonosztevőivel . A Warhammer 40,000: Darktide egy FPS lövöldözős játék, amely eredetileg csak PC-re jelent meg, de most Xboxon is debütál a Game Passon. Mindkét játék vegyes kritikákat kapott az első megjelenésekor, de talán kevésbé lesznek kritikusak velük szemben azok, akik előfizetésük révén játszanak velük.

Október 12-én érkezik a Game Passra a From Space, egy kooperatív lövöldözős játék, amely 2022-ben jelent meg vegyes kritikákkal, de mégis szórakoztató lehet a megfelelő baráti társasággal. Végül, október 31-én csatlakozik a Game Pass felhozatalához a Headbangers: Rhythm Royale, egy egyedi fordulatot adva a battle royale műfajnak, amely ötvözi a zenés/ritmusos játékokkal.

Összességében elmondható, hogy az Xbox Game Pass októberi hónapja nagyon erősnek ígérkezik a kooperatív és többszereplős játékok tekintetében. A szolgáltatás már most is tele van ilyen játékokkal, de mindig jó új címeket kipróbálni.

  • Gotham Knights – Már Elérhető!
  • Warhammer 40,000: Darktide – Már Elérhető!
  • Forza Motorsport – Október 10
  • From Space – Október 12
  • Headbangers: Rhythm Royale – Október 31

Ha szeretnél többet megtudni az Xbox Game Passról, vagy előfizetni rá, látogass el az alábbi weboldalra: https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass.

Szólj hozzá