A Baldur’s Gate 3 még mindig nagyon közkedvelt videojáték, hiszen több, mint 500 000 Steam-értékeléssel rendelkezik a Larian Studios büszkesége.

A történet-orientált akció RPG most újabb mérföldkőhöz érkezett a Steamen, mivel több, mint fél millió felhasználói értékelés érkezett rá. Ez természetesen lenyűgöző statisztika, de a DnD játék a pozitív értékelések tekintetében is rendkívül erős maradt a felhasználói vélemények között is, amely újra illusztrálja, hogy a CRPG milyen nagy hatást gyakorolt a jelenlegi videojáték iparágra.

Ez azonban még nem minden, mert a közzététel pillanatában a népszerű RPG-játék 96%-a pozitív, ami a “túlnyomórészt pozitív” minősítést eredményezi. Ez körülbelül 480 000 pozitív értékelést jelent egyedül csak a Steamen.

A Baldur’s Gate 3. patch 6-ja is megérkezik még ezen a héten. Lesznek jobb csókolózási animációk a dialógus résznél, hibajavítások és új Legendás Akciók is a Honor módban. Astarion hiánya már nem olyan vészes, mivel a szinkronszínészének, Neil Newbon-nak “nincsenek megbánásai”, hogy elhagyott minket. Így lelkiismeretfurdalás nélkül tovább léphetünk.

Szólj hozzá