A SEGA és a Creative Assembly bejelentette a Total War sorozat következő részét, a Total War: PHARAOH-ot. A stratégiai játék 2023 októberében érkezik PC-re, amelyen a Denuvo másolás elleni védelmet fogja használni.

A Total War: PHARAOH-ban a játékosok elmerülhetnek az ókori Egyiptomban, annak hatalmának csúcsán, és átélhetik a pusztulással fenyegető drámai eseményeket. A leírás szerint a játékban továbbra is a jól megszokott és bevált dinamikus valós idejű csaták és körökre-osztott birodalom menedzselési mechanika lesz benne.

Ezenfelül a játékosok a virtuális katonáikat drámai és véletlenszerű időjárás-változásokon – például szakadó esőben és homokviharokban – vezetik majd, és tanúi lesznek a csaták fordulatainak, ahogy azok közvetlenül befolyásolják majd a környező terepet.

A Total War: PHARAOH egy új kampány testreszabási funkcióval is rendelkezik majd. Így a játékosok a kampány testreszabási lehetőségeinek kibővített választékával teljesen egyedire szabhatják majd játékmódjukat, például az összes frakció véletlenszerű kiindulási helyzetével, részletes nyersanyagbeállításokkal, a természeti katasztrófákkal való lehetőségével és még sok egyéb mással.

Szólj hozzá