Az Elden Ring játékosok körében a legnehezebbnek vélt boss Malenia, Blade of Miquella. Természetesen ő egy opcionális boss és sokan szándékosan elkerülik, míg mások örülnek, ha végre sikerült őt legyőzniük. De milyen is lenne, ha az egész játékunk során csak Malenia ellen kellene harcolnunk?

Nos, egy a Nexus Mods-on megtalálható “randomizáló” mod segítségével ez már lehetséges! Lényegében amit ez a mod csinál, mindössze annyi, hogy minden enemy-t és item-et az Elden Ring-ben teljesen random “generál” le nekünk. Egy külföldi YouTuber, Bushy pedig úgy állította be ezt, hogy minden egyes ellenfél a játékban Malenia legyen. Ha ez önmagában még nem lenne elég, nemcsak megcsinálta ilyenre a játékát, hanem élő adásban, nyolc óra leforgása alatt végig is vitte azt! Az említett stream-et pedig ~50 percre megvágva fel is töltötte azt YouTube csatornájára.

Bár Malenia valóban nem egy egyszerű boss, szerintem egy specifikus strenght build-el könnyebben eltehető láb alól. Mindettől függetlenül ti megpróbálkoznátok a játék íj módon való végigjátszásával?

Szólj hozzá