A Hard West 2 cowboyai már hónapok óta öldösik a démonokat és szörnyeket a körökre osztott csatatéren a játék béta verziójában, azonban hamarosan már a teljes verzióban is megmutathatjuk a szörnyeknek, hogy a vadnyugat nem nekik való hely.

Gin Carter, a híres bandita megneszeli, hogy a ’Szellem vonat’ a közelben jár temérdek arannyal a fedélzetén. Egy csapatot toborozva lóháton vág neki a szellem vonatnak, ahol hamarosan rájön, hogy nem véletlen hívják így a szerelvényt…

A Hard West első részének fejlesztő csapata sajnos elhagyta a vadnyugatot és más vizeken evez tovább, úgyhogy a 2-es részre egy teljesen új csapat verődött össze, az Ice Code Games bár nem egy nagy név, a taktikai körökre osztott játékmenet mégsem áll messze tőlük.

Az új részben bemutatkozik a ’bravado’ rendszer, ami az agresszív támadások láncszerűségét jutalmazza. Szóval felejtsük el az X-COM-ból jól megszokott sánc mögül prüttyögést és irány a csatatér hátratolt vállakkal és kidülledt mellkassal!

A Hard West 2-nek július 28-án jön ki a demo verziója, ami egyben az első résznek egy ingyenes hétvégéje lesz a Steam-en, végül majd augusztus 4-én kerül ki a teljes játék a piacra.

Szólj hozzá