Jack King-Spooner, a Beeswing és Dujanah fejlesztője új projektbe kezdett, ezúttal a skót felföldre kalandozunk el egy egészen egyedi, kézzel készített agyagvilágú játékba, amelynek neve Judero.

Judero a játék és karakterünk neve is egyben, őt irányítva tudunk kapcsolatot teremteni a körülöttünk lévő természettel. Azonban ez a természet nem úgy működik ahogy kéne, valami befolyásolja a világ mozgását és Judero ezen gonosz erők ellen fog tenni.

A pörgős akció/kaland játékban nagy figyelmet kap a felfedezés, a nem éppen visszafogott harcrendszer, de szerepet kap a story és az olvasás is, hiszen magát a történetet szöveges dialógusokban meséli el a játék.

A hangulat további fokozója a zene is szintén a brit szigetlakók folklór hangzása lesz. Ezek olyan dalok, melyeknek eredete több száz, vagy akár ezer évre visszakövethető és természetesen a hangszerelést akusztikusra veszik, hogy a dalokat a legkisebb változtatással tudják nekünk visszaadni.

A játék PC-n és Nintendo Switch-en lesz majd elérhető, Steam-en már kívánságlistára lehet tenni, ott azt írják, hogy 2024-re lesz várható a játék, de a kickstarter oldalukon már egy demo verzió is kipróbálható.

Szólj hozzá