A mai nappal (2021.03.10) elérhető PC-re is a Crayta, a Stadia exkluzív játék építő játéka, ami az Epic Games Store-ban érhető el. A csomag Stadia Pro előfizetés nélkül is megszerezhető és játszható, vagyis örökre a könyvtárunkban marad és minden támogatott eszközön elérhető megfelelő internetelérés mellett.

A Crayta korábban kizárólag a Stadián volt elérhető, de most már minden PC-s használhatja, melyben akár barátainkkal együtt is alkothatunk például lövöldözős, farmszimulátor vagy akár főzős játékokat is, lényegében amihez csak kedvünk van.

A Crayta rengeteg közösséggenerált minijátékot tartalmaz, így elég sok lehetőséget nyújt számunkra a kikapcsolódáshoz.

Crayta előnye a rivális teremtési platformokkal szemben, hogy felhőben tárolódik. Ez azt jelenti, hogy képes azonnal létrehozni az alkotásokat és máris futtathatod.

Mint említettem lehetőség van barátaiddal vagy bárkivel együtt csatlakoznotok és közösen játszani vagy épp megalkotni valamit. Ez úgy lehetséges, hogy csak a kóddal rendelkezők férhetnek hozzá a játékhoz.

Nem is beszélve arról, hogy a játékosok képesek saját szkripteket létrehozni és megosztani másokkal.

A Crayta egy játékteremtő platform, amelynek lehetőségei folyamatosan bővülnek.

Az elején a karakterünket megalkotva csöppenhetünk ebbe a világba, ahol több kozmetikum is elérhető lesz majd, attól függően, hogy vásároltunk -e valamilyen csomagot vagy Battlepass-t a Craytahoz, mert akkor még több kiegészítőre tehetünk szert.

Crayta Kapcsolat

Twitter: twitter.com/CraytaGame

Web: crayta.com

Discord: Discord invite

Szólj hozzá