Az Overwatch 2 PvE megjelenési dátuma még távoli jövő, de részletek már ismertek a Blizzard FPS játékának közelgő történetmódjáról.

Az Overwatch 2 PvE megjelenési dátuma nem véglegesített, de van egy elképzelés arról, hogy mikor jelenik majd meg. Az Overwatch nem ismeretlen a PvE módokkal kapcsolatban, és az utóbbi események bizonyítják, hogy az időkorlátozott együttműködési események továbbra is a folytatás részét képezik.

Azonban az Overwatch 2 PvE módja más kilátás, és az ingyenes PC játék rajongói már régóta várták a történetre szánt PvE módot. A PvE módra azt jósolják, hogy az alaptörténet nagyobb eseményeit fogja integrálni egy folyamatos kampány részeként, így ha az Overwatch 2 karaktereinek történetébe fekteted az érdeklődésedet, akkor a közelgő történetmód garantáltan az ínyedre lesz. Itt van minden, amit jelenleg tudunk az Overwatch 2 PvE megjelenési dátumáról.

Az Overwatch 2 PvE játékmód várható megjelenési dátuma 2023, azonban pontos dátum még nincs róla. Egy Blizzard tartalomterve szerint az Overwatch 2 harmadik szezonja után jelenik majd meg, így nem várható a közeljövőben. A játék tervezője, Aaron Keller egy friss interjúban elmondta, hogy a Blizzard még dolgozik a 2023-as kiadási stratégiáján, így az Overwatch 2 PvE megjelenési dátuma továbbra sem biztos, de idén valamikor várható. A PvE mód egy teljes történetmódot foglal magában, és a játékosok az Overwatch 2 karaktereivel folytatnak majd kalandokat, bekapcsolódva a nagyobb sztoriba. Azt várhatjuk, hogy az Overwatch 2 PvE mód új tér lesz a Blizzard számára, ahol ezeket a nagyszabású belépéseket és narratív fordulópontokat bevezetheti.

A finomabb részleteket még nem erősítették meg, de valószínű, hogy az Overwatch 2 PvE mód egy folyamatos történeti kampánynak fog megfelelni, amely önálló, “mélyen ismételhető” hősökkel kapcsolatos küldetések sorozatából fog állni. Nem tudjuk pontosan, hogy mi lesz a történeti küldetések tartalma, de kétségkívül együttműködő csapatmunkát fognak igényelni a sikerhez. Miután elvégeztük, az Overwatch 2 PvE küldetések bármikor megismételhetők lesznek, és üdítő változatosságot nyújtanak, ha szünetet kell tartani az Overwatch 2 versenyképes ranglistáján való előrehaladásból.

Ez minden, amit jelenleg tudunk az Overwatch 2 PvE megjelenésének részleteiről. Jelenleg még mindig zajlik az Overwatch 2 történetmódjának fejlesztése, ezért ajánljuk, hogy keresd fel oldalunkat a legfrissebb információkért.

Szólj hozzá