A Police Simulator: Patrol Officers egy élethű rendőrségi szimulátor, amelyben a játékos egy kezdő rendőrtiszt szerepét tölti be. A játék Brighton városában játszódik, és a játékosnak számos feladatot kell ellátnia, beleértve a közlekedési szabályszegések kivizsgálását, a bűncselekmények helyszínén történő nyomozást és sebességmérést végezni, vagy akár üldözéseket indítani.

A játék a rendőri munkát valós környezetben ábrázolja, és a játékosnak számos valós rendőri eszközt kell használnia, beleértve a rendőrautót, a gyalogosbotot és a bilincset. A játékban a játékosnak a saját döntései alapján kell eljárnia, és a döntései hatással lesznek a játékmenetre.

Íme néhány funkció, amely megtalálható a játékban:

  • Valósághű város, amelyben a játékos szabadon mozoghat
  • Több száz különböző feladat, amelyet a játékos elvégezhet
  • Valósághű rendőri eszközök, amelyeket a játékos használhat
  • A játékos döntései hatással lesznek a játékmenetre
  • Kihívást jelentő és szórakoztató játékmenet

A játék előzetese alapján a grafika nagyon szép és részletes, a hangulat pedig izgalmas és valósághű. Persze nem minden rózsaszín a rendőrök világában, hiszen a játékban szembe kell nézned a korrupcióval, a stresszel és a morállal is. Vajon milyen rendőr leszel? A törvénytisztelő, a megvesztegethető, vagy a közönyös? A választás a tiéd! De vigyázz, mert ha rosszul viselkedsz, akkor lecsaphat rád az IA (Igazságügyi Alapítvány)! 🙃

A játék steames oldala: https://store.steampowered.com/app/997010/Police_Simulator_Patrol_Officers

Szólj hozzá