A mai Forza Horizon 5 livestreamben a fejlesztő Playground Games részleteket árult el a nyílt világú autóversenyzős játék “Explore The Horizon” ingyenes frissítéséről. A holnap megjelenő frissítés hat új autót, új fotómód-funkciókat és új kihívásokat tartalmaz majd.

A hat új autó, amelyek mindegyike újdonság a Forza sorozatban: a 2022-es GMC Hummer EV pickup, a 2019-es DeBerti Ford Super Duty F-250 Lariat ‘Transformer’, az 1986-os Ford F-150 XLT Lariat, az 1972-es Chevrolet K-10 Custom, a 2021-es Cupra Formentor VZ5 és a 2022-es Cupra Tavascan Concept. Ezek közül több járművet terepjárásra és “overlanding”-re terveztek, és a frissítés olyan overlanding módosításokat is hoz, amelyeket egyes autókon alkalmazhatsz, hogy alkalmassá tedd őket a kempingezési fantáziák megvalósítására.

A témának megfelelően új Pathfinder-kihívások is vannak, amelyek 12 útvonalat kínálnak a nyílt világban, amelyeken végigmehetsz, és minden héten három teljesíthető lesz. Ha az első útvonalat teljesítetted, a másodikat magadnak kell majd megtalálnod a helyszín leírása alapján. A GPS itt most nem fog segíteni neked.

A továbbfejlesztett fotó mód eközben lehetővé teszi a játékosok számára, hogy új módon szerkesszék a fotóikat, beleértve a napszak, az időjárás, a karakterük pozíciójának és emote-jának megválasztását, valamint az Effects menüpont alatt előbeállítások létrehozását, mentését és alkalmazását is tovább szabhatod.

Szólj hozzá