Nagyon sokat gondolok erre a játékra, hogy talán valami meglehetősen nagy videojáték készül a Ubisoft boszorkánykonyhájában. A Riders Republic kapcsán még is bennem van a félsz, hiszen óriási mellé nyúlás is lehet a játék. Gondoljunk csak az igen rövid életű HyperScape-re, ami szintén francia óriáskiadó barátunk kotyvasztott össze – tesszük hozzá nagyon nyers játékmenet elemekkel operáló hibákkal.

Az előzetesek alapján azonban a Riders Republic-nak nincs mitől tartania, hiszen az elmondottak és a látottak alapján blockbuster produktum elé nézhetünk. És most lehetőségünk lesz kipróbálni a teljes játékot, mindennemű játékmódjaival együtt. A nagy trial időszak október 21-én kezdődik el, ami egészen október 27-ig fog majd tartani.

A próbahét tehát magába foglalja a játék összes karrier -és többjátékos módját, bár a multiplayer picit másképp fog festeni ez időszak alatt. A battle royale szerű tömegversenyeket sajnos 32 játékosszámra korlátozták, a jobb felhozatal és egyenlőség érdekében, mivel a RR tartalmazza majd az online cross-play lehetőségét. Így egy gyorsmeccs keresés után nagy valószínűséggel leszünk “egyenlően” szétszórva PC és konzol platformokon egyaránt.

A nagy próbahét során a játékosok részt vehetnek a “Mad Challange” nevezetű versenyen. Ha befejezzük az oktatóanyagot és elérjük a 20 csillagot, akkor csatlakozhatunk a PVP versenyhez, ahol minden olyan player, aki a Mass Race első 10 helyezést éri el, azok véletlenszerű sorsoláson vehetnek részt, amelyen a díj egy különleges kinézetű Riders Republic Canyon kerékpár lehet.

A Riders Republic a próbahét befejező napja után, október 28 -án jelenik meg világszerte.

Szólj hozzá