Nagyon úgy tűnik, hogy a Star Wars Outlaws és az Avatar: Frontiers of Pandora kizárólag az Ubisoft Store-on lesz elérhető, sem a Steam, sem az Epic Games nem rúghat labdába ennél a két nagy névnél.

Ez az infó a két játék hivatalos oldalán található, vagyis inkább csak sejtetve mutatkozik, ugyanis a PC platform egyedüli jelöltje az Ubisoft és annak leányvállalatai.

De honnan vagyunk ebben annyira biztosak? A The Crew Motorfest és az Assassin’s Creed Mirage is hasonlóan csak az Ubisoft-ot jelölték meg PC platformnak, és a hivatalos hírek szerint is ott fognak megjelenni.

És ez a megjelenni szó igenis fontos, ugyanis valószínűleg az Ubisoft Store csak a megjelenésükig lesz az exklúzív boltjuk, a későbbiekben lehetséges, hogy utat találnak majd a Steam-en és az Epic Games-en is.

A Star Wars Outlaws-ra még várnunk kell egy ideig, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 2024-ben fog megjelenni, míg az Avatar: Frontiers of Pandora december 7-én kerül a piacra és mindkét játék a bizonyos Snowdrop Engine-t fogja használni, ami a videókártyánk megszaggatásáért cserébe fantasztikus grafikai világot tárnak elénk. Na persze a szófordulatot ne vegyétek komolyan, egyelőre nincs hivatalos adat sem a Star Wars Outlaws, sem az Avatar: Frontiers of Pandora gépigényéről.

Szólj hozzá