Egész hétre borult, esős időt jeleznek, ilyenkor kell elővenni egy jó chillelős játékot. Ha nincs ötletünk, hogy mi lehetne ilyen, akkor könnyű hézagtöltő lehet a Catch and Cook, ahol egy kis döcögő és pöfögő kis vízicsodát irányítunk és nem csak hogy héba-hóba kifogunk egy-egy nekünk tetsző halat, hanem hogy az éttermünkbe gyűjtjük be a hozzávalókat. Mert mi lehetne jobb annál, hogy egy éttermet vezetünk, de ha felmegy a pumpa a pörgéstől és a sok stressztől, még ki is evezünk a dülöngélő vizekre, ahol lágyan belemártjuk a horgot a vízbe.

A víz felfedezése mellett még az is hozzátársul, hogy új kulináris csodákat fedezünk fel, mert hát nem lehet csak vajas kenyeret felszolgálni egy jól futó étteremben. A halászat öröme több formára oszlik, természetesen a jó öreg botos horgászás is része a játéknak, de amellett még van a rákhorgászat, a hálós horgászat, valamint még a szigonyos horgászat, a nagyobb fenevadak elejtésére.

A nyersanyagok különféle kombinálása új ételekre ad lehetőséget, és a horgászat mellett fontos lesz a kereskedelem is, ugyanis a falvakat járva új és újabb nyersanyagok, vagy kellékek birtokosai lehetünk.

Egyelőre csak a PC játékosok élvezhetik a leendő játékot, jelenleg a demo verzió ingyenesen letölthető Steam-ről, valamint a fejlesztők elmondása alapján 2023 második felében várható majd a teljes verzió.

Szólj hozzá