Egy YouTuber Enfant Tarrible kihasználta az Unreal Engine 5 nyújtotta lehetőségeket, hogy megvalósítsa vízióit arról, hogy hogyan is nézhetne ki a Bloodborne 2. Ez a kis concept trailer tökéletesen átadja, hogy milyen is lehetne a folytatásban ez a viktoriánus érában játszódó kaland.

A FromSoftware teljes csendben van a Bloordborn-al kapcsolatban. A legnagyobb fanok pedig régóta találgatnak, hogy vajon folytatás érkezik-e a játékhoz vagy esetleg egy remaster/remake. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy egyik vágyuk sem válik valóra. Már láttunk olyan 3D művészt, aki egy “gameplay” videót készített arról, hogy vajon hogyan is tudna kinézni egy új Bloodborne játék, mint gameplay. Most pedig a fent említett YouTuber beizzította az Unreal Engine 5-öt a gépén és elhozta azt, amit a Sony már hosszú évek óta nem akar, egy Bloodborne 2 trailer-t.

Habár a lore-t tekintve nem igazán van “tér” egy Bloodborne folytatásnak, talán a FromSoftware mégis képes lenne ezt megoldani, tekintettel arra, hogy azért három Dark Souls játékot kiadtak. Sok fan viszont már teljesen kételkedik a folytatás reményében és ők csak egy remaster-t és/vagy PC port-ot várnak. A Japan Studio’s kiválása a Sony-ból sem segíti a Bloodborne 2 létrejöttét, de talán a tömérdek kritika arra készteti majd őket, hogy gondolják meg magukat.

Szólj hozzá