A Rainbow Six Siege első új pályája az ‘Emerald Plains’ lesz ebben az évadban. Miután évekig nem volt igazán új helyszín – map frissítés a Rainbow Six Siege-ben, most a játék három új pályát kap a 7. évadra, és az első már meg is érkezett az Emerald Plains fémjelezte pályacímmel. Az Y7S1.2 nemrég élesedett minden platformon, melynek frissítése megannyi hibajavítást és üzemeltetői egyensúlyi változtatásokat tartalmaz majd.

Az Emerald Plains tehát a mai naptól kezdve elérhető rangsorolt, rangsorolatlan, gyors meccs, csapat deathmatch, újonc és Lone Wolf PVE gyorsmeccsekben. A map egy gyönyörű ír vidéki klubnak ad helyszínt, és egy kombinált, többek között zárt térben zajló harcok kedvelőinek, valamint a nagyobb távolságból történő lövöldözések híveinek is tetszeni fog.

A 7. év roadmapje további két új pályát tartalmaz, amelyek a második és a harmadik szezonban fognak megjelenni. A fejlesztők az idei évben is erősen a meglévő pályák átdolgozására koncentrálnak majd.

Még az 5. évad során Leroy Athanassoff, a korábbi játékigazgató azt mondta a nagyközönségnek, hogy az új pályák ismét elkezdenek majd érkezni a Siege-be: “amikor elérünk egy olyan pontra, hogy az összes pályát átdolgoztuk, és azok érdekesek és megfelelőek lesznek”. Tette hozzá a fejlesztő úr.

Egyébként a Y7S1.2 teljes javítási noteszét a hivatalos oldalon találjátok meg, de véleményünk szerint érdemesebb inkább megnézni az Emerald Plains tervrajzát az alábbi videóban.

Szólj hozzá