Ha Fortnite rajongó vagy, akkor biztosan izgatottan várod a Chapter 5 Season 2 kezdetét, ami rengeteg újdonságot hoz majd a játékba. De mikor is indul el a Season 2, és milyen lesz a témája? Nos, itt megpróbálunk válaszolni ezekre a kérdésekre, és mindent elmondani, amit eddig tudunk az új szezonról.

Mi lesz a témája a Chapter 5 Season 2-nek?

Hónapok óta pletykálnak arról, hogy egy görög mitológiai szezon készülődik, és a Chapter 5 térképe tele van mediterrán tájjal és építészettel, nem beszélve az egész Ruined Reels POI-ról, ami csak táplálta ezt a pletykát. És ez a téma most már szinte biztosnak tűnik a 29.30-as frissítésnek köszönhetően, amely több nagy görög mitológiai elemet is hozzáadott a játékhoz.

Lesz valamilyen élő esemény a Season 1 végén?

Nem lesz semmi olyan, mint a Big Bang esemény, amely bevezette a Chapter 5-öt, de most már vannak új küldetések és egy nagy változás a szigeten, ami része az új szezon felvezetésének. A küldetések egy új karaktertől jönnek, aki ókori görög páncélt visel, és az ókori görög POI-ban, a Ruined Reels-ben lóg, és Odyssey-nek hívják – egy feltételezett megerősítése a mitológiai témának.

De csak hogy világos legyen: A térkép növeszteni fog egy kart, ami Pandora szelencéjét fogja tartani. Ez egy közösségi esemény lesz, valamelyest hasonlóan a vulkán széfhez a Chapter 1 Season 8-ban – a játékosoknak csákánnyal kell törniük a láncokat, és ha elszakadnak, a szelence kinyílik és valószínűleg sok rossz dolgot szabadít fel az omniverzumra.


A legújabb kiszivárgások szerint, közösségként kell együttműködnünk, hogy eltörjük a láncokat és leessen Pandora “kincsesládája”.

A kar mellesleg nagyon hasonlít arra, amit a Chapter 1 Season 7 battle pass bőr The Prisoner viselt, bár tekintve a témát lehet Hephaistos is – vagy talán a The Prisoner maga Hephaistos.

Milyen lesz a battle pass a Chapter 5 Season 2-ben?

Még nem tudjuk pontosan, hogy milyen kinézeteket és egyéb jutalmakat kapunk a Season 2 battle pass-ban, de már kaptunk egy ízelítőt egy lehetséges új skinről, amely egy görög istennőt ábrázol. A neve Athena, és egy fehér ruhát és arany páncélt visel, valamint egy arany sisakot, amelynek szárnyai vannak. Az egyik stílusa egy kék szemfestést is tartalmaz, ami talán a görög istenek szemeire utal.

A battle pass ára várhatóan ugyanaz lesz, mint az előző szezonokban, vagyis 950 V-Bucks. Ha meg akarod spórolni ezt az összeget, akkor még van időd teljesíteni a Season 1 küldetéseket és felhalmozni a V-Bucks-okat.

Reméljük, hogy ez a hír segített felkészülni az új szezonra, és hogy alig várod már, hogy kipróbáld az új tartalmakat. Mi is kíváncsiak vagyunk, és alig várjuk, hogy lássuk, mit rejt Pandora szelencéje. Addig is jó játékot kívánunk!

Szólj hozzá