Nagy örömmel jelentjük be a V Rising nyereményjátékát! A részvételhez csak pár egyszerű lépést kell tenned. Minél több feladatot teljesítesz, annál nagyobb lesz az esélyed a nyereményre.

Több alap játék kulcsot is kisorsolunk, majd végül pár darab DLC-t is, ami nem más, mint a nemrég megjelent Sinister Evolution Pack.

A V Rising-ről

A V Rising egy nyitott világú túlélőjáték, ahol vámpírként játszol. Építsd fel a kastélyodat, nevelj egy sereget hűbéresek közül és táplálkozz az élők vérén, hogy túlélj. A játék számos fegyvert, páncélt és varázslatot kínál, hogy testre szabhasd a játékstílusodat. Emellett felfedezhetsz egy veszélyekkel és jutalmakkal teli hatalmas világot.

A V Rising jelenleg korai hozzáférésben elérhető a Steamen. Meglepően pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól és a játékosoktól egyaránt. Ha szereted a túlélős játékokat vagy a vámpírokat, akkor érdemes megnézned a V Rising-ot.

Hogyan lehet részt venni?

A nyereményjátékban való részvételhez egyszerűen meg kell csinálnod pár feladatot, amiért jutalom jegyeket kapsz. Minden egyes jegy növeli az esélyed a nyereményhez.

Megtalálod a Nyereményjáték widget-jét az oldal jobb oldalán vagy a következő linken: https://giftz.cc/OxJsC

Szólj hozzá