A vámpíros túlélőjáték már a megjelenés után nagy sikert aratott, a 20 euróba kerülő early access verziót pedig egyre többen vásárolják. A fejlesztők nemrég bejelentették, hogy máris átléptek egy álomhatárt, ugyanis már 1.5 millióan gondolták úgy, hogy beszerzik ezt a különlegességet és Twitchen is bekerült a jelenlegi legnépszerűbb kategóriák közé. Az igazat megvalva olyan jól fogy a játék, hogy az még a fejlesztőket, a független Stunlock Studiost is meglepte..
“Közel sem számítottunk ennyi játékosra. Senki sem gondolta, hogy ennyire nagy dobás lesz a program.” – Jeremy Fielding, a Stunlock közösségi menedzsere.

A V Rising-ot biztos nem lehet azzal vádolni, hogy ne lenne sokoldalú videójáték, mivel hatalmas nyílt világ vár minket kemény ellenségekkel, akik simán elintéznek, ha nem vagyunk elég óvatosak és éppen ezért olyan izgalmas. Van PvE- és PvP-játékmód is, nyomhatjuk kooperatívan vagy egyedül.

A napokban Steamen a játékot 12 ezernél is többen értékelték, összességében pedig nagyon pozitív a V Rising megítélése – ami bizakodásra adhat okot. A jelenlegi maximális játékos létszám csúcsa, több, mint 150 ezer játékos. A készítők elmondása szerint rettenetesen nagy az öröm házon belül, de nem áll meg az élet számukra, mert most a végjátékot csiszolgatják, amelyen lehet még mit fejleszteni. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy a V Rising még nincs befejezett állapotban, de a kóstoló alapján sokaknak ízlik.

Ami az early access-t illeti, a V Rising legalább egy évig lesz korai hozzáférésben elérhető majd utána várható a rendes megjelenés. Nyilván a mostanihoz képest magasabb áron.

És az elmaradhatatlan Nyereményjáték!


Jelentkezni lehet az oldal jobb oldalán megjelenő widget segítségével vagy itt: https://giftz.cc/OxJsC

Továbbá Trovo élő adásokon a hónapban: https://trovo.live/Nyezso

Szólj hozzá