A Master of Magic világa jó messzire nyúlik vissza, abba az időbe, amikor a körökre osztott stratégiák uralták a piacot. A Master of Magic Classic 1994-ben jelent meg, azóta sok víz folyt le a Dunán, de a fejlesztők úgy gondolták, hogy a klasszikus játékmenet és egy régi erős név megfoghatja a modern játékosokat.

A Master of Magic reveal trailere még 2021 májusában látta meg a napvilágot, azóta fejlesztők folyamatosan kommunikálnak a játékosokkal és értesítik őket mindenféle fejleményről és fejlesztésről. Tavaly májusa óta eljutottunk oda, hogy kaptunk egy megjelenési dátumot is, szóval a poros, megkopott mágussüveget és köpenyt december 13-án kell majd leakasztanunk a fogasról.

Kifejezetten tetszik a várnézet kellemes grafikája 🙂

A Master of Magic-ben 14 varázsló közül és 5 féle mágia iskola közül kell választanunk, majd egy fantasy frakciót irányítva a 14 közül kell másik mágusok ellen felvenni a csatát, hogy ez alapján dőljön el ki fogja majd uralni Arcanus és Myrorr világát. Toborozz sereget, fejlessz különféle mágiákat, keverj egy gyilkos alkémiát, vagy hozz létre rituálékat, amik segítségedre lesznek a harcban, és ne feledd, csak egy Master of Magic lehet a világban!

A játék nyílt bétájára jelenleg is lehet jelentkezni itt. Aki mégis kivárná a teljes játékot, azok december 13-án tudnak lecsapni rá Steam-en vagy GoG-on.

Szólj hozzá