A 2019-es CoD: Modern Warfare folytatásaként érkező Modern Warfare II az Infinity Ward és Activision bejelentése szerint hamarosan “lelepleződik”, ezután már nem kell sokat aludnunk hogy belevághassunk a Task Force 141 legújabb történetébe.

Simon “Ghost” Riley. Captain John Price. Kyle “Gaz” Garrick. John “Soap” MacTavish. Alejandro Vargas ezúttal a … Á, mégsem mondjuk el, mi is gamerek vagyunk így nem szeretjük a spoilereket. Azt viszont elárulhatjuk, hogy a hivatalos bejelentés időpontja:

Június 8. 15:00 CET

Hogy mi várható? Bár hivatalos információ nem áll rendelkezésre, de feltételezhetjük hogy kapunk ízelítőt a játékmenetből, egy- és többjátékos módból, valamint infókat a játékmechanikáról és lehetőségeinkről is.

Ezt követi az Augusztusban induló Alpha tesztelés (a már igencsak népszerű 2 vs. 2, 4 játékos móddal), majd nemsokkal ezután a Béta teszt. Belsős játékvideókat várhatóan már Július magasságában nézhetünk!

A játék hivatalos megjelenési ideje: 2022. Október 28

Habár a 2019-es Modern Warfare nem volt elérhető a Steam platformján, az MW2-t már begyűjthetjük majd ott is!

A játékban természetesen megtalálható lesz a kampány mód (hőseinket a drog-kartellek ellen Dél-Am…. franc..) és a multi is, előbbinél a történet menetét befolyásoló döntési lehetőségekkel.

Szerdán szemünk a pályán, addig is követhetitek az eseményeket itt:

Szólj hozzá