A TaleWorlds Entertainment végre ad egy kis löketet az 1.0-ás verzióra váró játékosoknak és hát mi ne adna nagyobb lelkesedést, hogy a Bannerlord-ot végre bannerekkel játszhatjuk.

Már az early access kezdete óta bent van a játékban a lehetőség, hogy a karakterünk és királyságunk címerét készítsük el a játék elején, de eddig sok jelentősége nem volt a látványon kívül, ezúttal több jelentőséget tudhat majd magának.

Nem is akárhogy, nem csak jelképesen lesznek osztagainknak zászlóik, hanem fizikálisan is jelen lesz a fegyverarzenálunkban és az osztagunk vezetőinek adhatjuk, ami az adott formációnak ad majd valami pluszt. A zászlók mellett a kraftrendszer is új komponenssel bővül, mégpedig ruhaanyaggal, hisz a zászlót is majd lehet ilyen módon elkészíteni.

A fejlesztők azt is elárulták, hogy rengeteg ötlettel fogják még erősíteni a teljes verzióba való belépése után is, valamint a DLC-k lehetőségét sem zárnák ki, erre azonban még jócskán várni kell. A játék több mint 2 éve van early access verzióban, és végül október 25-re ígérik a teljes játék eljövetelét.

Szólj hozzá