Ki ne járt volna úgy, hogy egy esti játék közben megjött az étvágya egy kis pizzához? Ne aggódj, egy új mod a The Elder Scrolls IV: Oblivion-hoz segít ezügyben, a mod egy in-game NPC-t tesz a játékba, akin keresztül tudsz rendelni a helyi Domino-ból.

A modot Nickies’ Pizzablivion-nek hívják és a Nexus mods-ról le is lehet tölteni. Egy Pizza Nickies Black nevű NPC-t tesz a játékba, akinek a páncélja úgy néz ki, mint az olvadt sajt, vagy mint egy jól megsült pizzatészta és a beszélgetési opciók között lesz az ’Order Pizza’. Megkérdezi majd, hogy a megszokottat kéred, vagy szeretnéd te összeállítani. Ha a megszokottra megyünk, akkor körülbelül 30 perc alatt hozzák ki neked a pizzát, feltéve, ha van egy nyitott Domino a közelben.

Bármennyire is tűnik fantasy és mágia keverékének a mod, sajnos jócskán vannak hátulütői… először is, csak Amerikában működik a rendszer, sehol máshol a világon. Ezek mellett még pár dolgot fel kell telepíteni, mint a Python legújabb verzióját, valamint a Network Pipe Control modot is.

Pizza Nickies Black nem tudja összeállítani a kívánságpizzádat, hiába van ott a dialógus lehetőségeként, valamint a megszokott opció is egy előre kódolt 12 inches (kb 30 cm) vékony tésztás pizza, fokhagymás kenyérfalatok és egy palack Fuze Lemon tea mindösszesen 28.23$-ért.

Végül a másik nagy hátulütő, hogy a mod egyik fájljába, a pizza.fy-ba be kell írnod a bankkártyaszámodat, hisz így tudsz csak automatikusan fizetni a rendelésért. És hogy ez biztonságos-e? Hát ez bizony a nagy kérdés, a mod readme fájljában is azt írja, hogy a mod használata csak saját felelősségre… azért ez így nem éppen bizalomgerjesztő.

Szólj hozzá