A Keen Games újabb játékmenet-videót mutatott be, ezúttal az Enshrouded világában való túlélésről és felfedezésről. A játékosok a vadon élő állatokkal, ellenségekkel és más elemekkel szembeszállva ismerős túlélési kihívásokra számíthatnak, miközben különböző területeken haladnak keresztül, beleértve a Shroudot, a halálos ködöt, amely a vidéket sújtotta.

A játékosok szinte a semmiből indulnak, amíg össze nem állítják az első lángoltárt, amely lehetővé teszi számukra, hogy pihenő helyet teremtsenek a körülöttük lévő zord elemek elől. Az ellenség és a vadon élő állatok elleni védelem elengedhetetlen, ezért a fegyverek, ruházat és védekezőeszközök készítése segítheti a játékosokat a küldetéseik során. Kezdetben egyszerű fegyverekkel küzdhetjük végig magunkat, amíg a kovács és több más legendás mesterembert fel nem fedezzük, hogy segítsenek hatékonyabb védekezéseket kovácsolni és fejleszteni a karakterünknek.

A fegyverek természetesen segíthetnek a vadállatok és az ellenség ellen, de az elemek ellen nem. Biztosítanunk kell a túlélést olyan lakások felhúzásával, amelyek olyan buffokat kínálnak, mint a kényelem, melegség és további kézműves lehetőségeket. Otthon több ételrecept lesz elérhető, mint Embervale negyed kanyargós útjain; elengedhetetlen a termesztés, a terménygyűjtés és a főzés, hogy a hosszú utazás előtt, alatt és után fel tudjunk majd táplálkozni és előre raktározni.

Az Enshrouded célja, hogy 2023-ban Early Access keretek között megjelenjen a Steamen.

Szólj hozzá