A World of Warships 5. évfordulójának alkalmából egy speciális kódot adott ki, amely nagyon kedvező az új játékosok számára. Amennyiben még nem játszottál ezzel a játékkal, ez egy tökéletes időpont lehet a kezdéshez ezzel a kóddal, amivel a következőket szerezheted meg:

T5 Researchable ship American Cruiser Omaha, 555 Doubloons, 5,555,555 Million credits, 55 camouflages, World of Warships Anniversary, 15 Days Premium Account és minden signal flag-ből 5 db.

Mit kell tenned, hogy ezeket megkapd? A dolog pofon egyszerű, mutatjuk:

Regisztrálnod kell egy WOWS accountot, amivel elkezded a játékot. Ezt a következő címen teheted meg: https://eu.wargaming.net/registration/en
Amikor a regisztrációt csinálod, ne feledd, itt kell megadnod a kódot! A regisztrációs oldal alja felé található “Have an invite code?” feliratra klikkelve kell megadnod a kódot: 5YEARSOFVICTORIES
Ha esetleg nem sikerülne megtalálni, egy kis segítség hozzá, hogy mit keress és a piros nyíllal jelzett mezőbe tudod beírni a kódot:

Ez után elfogadod az adatkezelési feltételeiket stb., véglegesíted a regisztrációdat és készen is vagy, irány a csata kapitány!

Plusz, amit még érdemes megemlíteni, hogy a csatornán folyamatos Droppok vannak!

Semmit nem kell tenned, csak összekötnöd a Twitch és a Wargaming accodat majd nézni az élő adást, amikor a WOWS megy.
Csatorna linkje: https://www.twitch.tv/nyezso
Ahol össze tudod kapcsolni: https://eu.wargaming.net/personal

A droppok ládák formájában jelennek meg, a jelenlegi októberi hónapban, a hivatalos hírek szerint, 5 ládára tehetsz szert, amelyek 100.000 Creditet adnak és signal flag-et, valamint a Havi Bónusz egy Tier 6 Arizona csatahajó! Teljesen ingyen, csak azért, ha nézed az élő adást!

Hivatalos hír kép formájában:

Hogy néz ki ha droppot kapsz? A Twitchen az értesítés fülnél fogod látni és a játékba belépve kapod meg.

Jó játékot és sikeres csatákat kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá