Végy egy témát, tegyél mellé egy jól megszokott és bevált játékmenetet, hintsd meg egy kis pixel art-tal és voilá, kész is a jó kis indie játékod.

Egy körökre osztott RPG-ről van szó, de ezúttal nem úgy indul a játék, hogy a kocsmáros pincéjéből kell elűznünk a patkányokat, majd lépésről lépésre válik karakterünkből a legnagyobb sárkánypusztító, hanem ezúttal a pankrátor szamárlétráján kell felmászni a kezdő, friss húsoktól egészen a világbajnoki favoritokig.

Olyan legendákkal edzhetünk majd, mint Andre the Giant, vagy Randy Savage, de nem csak edzőtársaink lehetnek a legendás ikonok, hanem a harcokban is segítségüket hívhatjuk egy-egy különleges kombóhoz. Mindezek mellett az sem mindegy, hogy milyen mozdulatokat használunk majd, hisz, ha monotonszerűen csak egy kombót sorozunk, akkor a közönség elpártol tőlünk és az ellenfélnek szurkol majd. És hol ne számítana a közönség akarata, mint a pankrációban! Ugyanis a közönség favoritja buffot fog kapni az eget rengető tapsvihartól.

RPG-hez híven természetesen a karakterünket fejleszteni fogjuk, valamint a side quest-ekben sem lesz majd hiány.

A WrestleQuest augusztus 8-án fog napvilágot látni Steam-en, de PC mellett Nintendo Switch-re, PS4 és PS5-re, valamint Xbox One-ra és az X/S szériára is ki fog majd jönni a játék.

Szólj hozzá