Erathia újra megmentésre vár, ugyanis a Necropolis és Dungeon gonosz erői újra fenyegetik a jólétet, ezúttal azonban nem a számítógépen fogjuk irányítani az ellenük irányuló seregeinket, hanem az asztalon. A Kickstarter-en hamarosan induló Heroes of Might and Magic 3 társasjáték készül és rendesen kiakadt a nosztalgiafaktor.

Gyönyörű grafikájú kártyalapok mellett, ha eléggé belenyúlunk a pénztárcánkba, még minifigurák is társulnak majd az alap csomag mellé. Az alap csomagban 3 frakció van benne a projektben, a Castle, a Dungeon és a Necropolis, de a drágábbi verziókban benne van a Rampart és a Fortress is, de ha az alap csomagnál akarnánk maradni, a Rampart és a Fortress kieg külön is megvásárolható.

Természetesen a csatatér mellett nagy szerepet kap a sereg építése, valamint a gazdaság is, hiszen ha nincs megfelelő nyersanyagtámogatás, nem tudjuk erősíteni a seregünket. Valamint fontos szerepet kap a hősünk fejlesztése is, erősíthetjük különböző fegyverekkel, vagy ruhadarabokkal, valamint varázslatokat is taníthatunk neki, végül pedig tapasztalati pontok után rengetegféle képességre tehet szert. És hát mit ér egy nagy sereg, ha nincs aki parancsoljon nekik és rendbeszedje őket.

Szólj hozzá